Site Title

FRUKOSTSEMINARIUM DEN 1:a SEPTEMBER HOS MICROSOFT.

KL 8:30 - 10:00

Office 365 och A2

[A2 = aktivitetsbaserat kontor]

Välkommen till ett inspirations­seminarium om hur man kan organisera en Digitala Arbetsplats i Office 365 så att den stämmer överens med ett aktivitetsbaserat kontor. Om förflyttningen till ett nytt, mobilt, uppkopplat och kreativt arbetssätt genom att använda Office 365.

Agenda

8:00 Enklare frukost serveras hos Microsoft i Akalla.

8:30 Någonting har hänt - vi har blivit digitala privat, men inte på jobbet.

8:45 Microsofts resa till ett A2-kontor och det nya arbetslivet (DNA).

9:15 Change! Förändringsresan som är 80% människor och lite teknik.

9:45 Den digitala ledningsgruppen - en demo i Office 365. 

10:00 En rundvanding hos Microsoft.

LANSERA
 

Sven har följt persondatorn sedan 1983 och Dos 1.0. Mycket har hänt men lite har förändrats.

https://se.linkedin.com/in/sven-engborg-b75601

Emil gör Office 365 roligare - genom att kombinera 15 års erfarenhet av social collaboration med skådespeleri och story telling.

https://se.linkedin.com/in/emilwessberg

Anna är ansvarig för Customer & Partner Experience på Microsoft. Arbetar gör hon på Microsofts aktivitetsbaserade kontor i Akalla, på ett café på stan, hemifrån eller från stallet.

https://se.linkedin.com/in/anna-ström-fd-boye-möller-151a842

Ett seminarium som vänder sig till de som jobbar med nya digitala arebtssätt och Office 365. Vi kommer att fokusera på vikten av att tänka i nya banor med inspiration av hur vi jobbar och samverkar som privatpersoner. Office 365 utvecklas i samma riktning som de etablerade sociala plattformarna som används dagligen av miljontals människor. Tjänsterna blir mer och mer konsumentorienterade och färdiga att användas utan anpassning eller utveckling. 

Välkommen till ett inspirations­seminarium om hur ni organiserar en digitala arbetsplats i Office 365 så att den verkligen stämmer överens med det nya aktivitetsbaserade sättet att jobba! Om förflyttningen från det gamla sättet att arbeta till ett nytt, mobilt, uppkopplat och kreativt sätt.