AKTUELLT

 

Här hittar du information om vad som händer på Dorite!

Ett seminarium om hur man inför ett nytt arbetssätt baserat på Microsoft Teams. 

- Minska mängden mail och interna möten

- Öka delaktigheten

- Förkorta ledtider och ta bort tidstjuvar

September 19, 2017

Med ett nytt arbetssätt och Office 365 Teams kan man spara minst 15 minuter per dag och medarbetare. Att halvera mängden mail och interna möten ökar produktiviteten och kortar ledtider.

Kom på seminariet för att få konkreta tips och idéer om hur man kommer igång!

September 19, 2017

Alla delar hänger ihop i en säljprocess - rätt medarbetare behöver rätt information vid rätt tillfälle, och på rätt plats. Genom att använda Dynamics CRM, Office 365 och Power BI ökar precisionen och effektiviteten i en säljprocess.

 

Ett frukostseminarium som konkret går igenom de olika verktygen och möjligheterna som den nya tekniken skapar för en säljorganisation. 

Aktivitetsbaserat kontor och Office 365

May 15, 2017

Om hur ett aktivitetsbaserat kontor och en digital arbetsplats hänger i hop. Om varför två processer ska bli en med fokus på det nya arbetssättet genom människa, teknik och kontor.

Kom på ett inspirerande frukostseminarium!

Aktivitetsbaserat kontor och Office 365

January 19, 2017

Om hur ett aktivitetsbaserat kontor och en digital arbetsplats hänger i hop. Om varför två processer ska bli en med fokus på det nya arbetssättet genom människa, teknik och kontor.

Kom på ett inspirerande frukostseminarium!

Vi växer - Välkommen till Dorite Nathalie!

På Dorite kommer Nathalie Törnbrant att arbeta som konsult med fokus på systemanpassningar i Office 365 för våra kunder.

November 30, 2016

Nathalie avslutar nu sin utbildning på Medieinstitutet med inriktning SharePoint Online utveckling och kliver direkt på hos Oss.

 

Välkommen till Dorite Nathalie!

October 17, 2016

Ett frukostseminarium som utgår från medarbetarens inbygda IT-mognad och hur företaget kan utnyttja den nyttan när man ska ta fram den digitala arbetsplatsen. Om Office 365 som digital arbetsplats och om hur man kommer i gång.

Dorite = Cloud Productivity partner!

August 31, 2016

 

Vårt arbete med Office 365 ute hos våra kunder har nu nått Silver nivån hos Microsoft inom Produktivitet – även om det inte är Guld så visar det att även en relativt ny och kanske inte så stor spelare kan göra skillnad…

June 07, 2016

Välkommen till ett inspirationsseminarium om hur du får ut mer av alla dina medarbetare genom den digitala arbetsplatsen och Office 365. En föreläsning om förflyttningen från det gamla sättet att arbeta till det nya uppkopplade sättet. 
Läs mer om seminariet här.

Nytt tillskott i Doritefamiljen - välkommen Jacqueline!

May 15, 2016

På Dorite kommer Jacqueline Palm att arbeta som konsult med fokus på framförallt systemanpassningar i SharePoint Online för våra Office 365 kunder.

 

Jacqueline har nyligen avslutat sin utbildning på Nackademin inom SharePoint/Office 365

 

Välkommen till Dorite Jacqueline!

Dorite digitaliserar SC Motors Gruppen

Dorite har fått i förtroende att driva ett digitaliseringsprojekt för SC Motors Gruppen.

April 12, 2016

SC Motors Gruppen är distributör för Hyundai, Mitsubishi, Citroen och DS i Sverige. SC Motors är ca 130 anställda och kommer under våren att flytta in i ett nytt aktivitetsbaserat kontor i Infra City. I samband med det drivs ett förändringsprojekt som syftar till att skapa ett nytt digitalt arbetssätt för samtliga medarbetare. SC Motors använder Office 365 och Dorite ska migrera dokument och filer samt utbilda SC Motors medarbetare i hur Office 365 ska användas för det nya arbetssättet i det nya aktivitetsbaserade kontoret.

 

För mer information kontakta:

Dorite AB

Sven Engborg, 0709-471700

 

SC Motors Gruppen:

Peter Andersson, 0730-222112

 

Dorite projektleder när Ericsson migrerar till molnet med Office 365

Dorite går in som projektledare på Ericsson för ett stort Office 365 projekt med målet att migrera till Exchange Online och införa OneDrive for Business.

February 09, 2016

Projektet är en del i Ericssons övergripande Office 365 program för att skapa en modern arbetsplats med ökad säkerhet och tillgänglighet för den mobile medarbetaren. Dorite tillsätter till detta projekt en resurs med stor erfarenhet av projektledning och stort kunnande inom Office 365. Projektet beräknas avslutas under senare delen av 2016.

Svevia anlitar Dorite som rådgivare

Svevia är specialiserat på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi är ledande på drift och underhåll och ett av de största anläggningsföretagen i Sverige.

January 05, 2020

Dorite har fått förtroendet att utreda olika vägval gällande Svevias strategier med Office 365. Fokus ligger på hur SharePoint Online ska kunna stötta olika verksamhetsbehov.

 

För mer information kontakta Sven Engborg, 0709-471700

Dorite stärker upp laget med ännu en ny kollega - välkommen Anna !

February 03, 2016

På Dorite kommer Anna Gustavsson att arbeta som konsult med fokus på systemanpassningar i SharePoint Online för våra Office 365 kunder.

 

Anna har nyligen avslutat sin utbildning på Medieinstitutet inom SharePoint/Office 365 och innehar certifieringsnivå  ”70-346 Managing Office 365 Identities and Requirements"

 

Välkommen till Dorite Anna!

Kalle har varit på plats nu ett tag

Ja men vilken Kalle då? Landelius såklart!

January 17, 2016

Kalle Landelius började faktiskt redan i November hos Dorite men av olika anledningar ( trasiga kameror och inställda frisörbesök..) har vi dröjt tills nu med att annonsera detta.

 

Hursomhelst -  Kalle kommer närmast från Cornerstone där han arbetat som instruktör inom business productivity med fokus på SharePoint.

Om du vill veta hur man blir mer produktiv i sitt arbete med  och vill få det förklarat för dig med god pedagogisk höjd – Då är Kalle den du söker!

 

Varmt välkommen till Dorite Kalle!

Möten 2.0 - Skype for business

Håll möten på plats eller på distans, utan att tumma på mötets kvalitet eller deltagarnas produktivitet!

November 30, 2015

Ni kanske redan har Skype for Business men inte riktigt kommit igång? Kontakta Oss!

Under en dag skapar vi tillsammans med Er förutsättningar för att Ni skall kunna använda Skype for Business för effektivare onlinemöten i verksamheten.

 

Mer information hittar du här

Dorite är ny certifierad partner till Nintex

Det finns stora möjligheter att förenkla och automatiseraverksamhetsprocesser med hjälp av Nintex Workflow och Nintex Forms för SharePoint och SharePoint Online

October 19, 2015

Exempel på tillämpningar är:

- Onboarding/Offboarding process för HR/IT/Ekonomi
- Avancerad ärendehantering med kopplingar mot externa datakällor
- Mobila tillämpningar med integration mot bakomliggande system

Vi kommer gärna ut och berättar mer om möjligheterna och visar på hur tekniken fungerar. Boka en demo

Välkommen till ett Frukostseminarium om ett integrerat arbetssätt för affär, produkt och IT med fokus på agil och kontinuerlig utveckling av digitala kanaler.

Den 5:e November kl 08:30 - 10:00 på Clarion Hotel Sign

September 15, 2015

Syftet med seminariet är att presentera ett arbetssätt för digitala kanaler som ger alla intressenter (även externa) stöd för planering, överblick samt möjlighet till samverkan. Allt inom ramen för de standardtjänster som erhålls genom Office 365.

 

Anmälan och mer information här

Det krävdes en del övertalning om Microsofts förträfflighet - Men skam den som ger sig!

Emil Wessberg är all-in Dorite och Microsoft business productivity och det är vi mycket glada för!

September 20, 2015

Emil har lång bakgrund inom området Collaboration och Productivity  på flertalet plattformar i egenskap av teknisk projektledare, lösningsarkitekt och införare/förändringsledare.  

Emils hjärta klappar för social och kreativ affärskommunikation gärna med konsumentdriven touch där hjärtefrågan de senaste åren har kretsat kring moderna, sociala intranät och den optimala Digitala Arbetsplatsen.

 

Emil kommer senast från konsultbolaget Avega Group.

 

Varmt välkommen till Dorite Emil!

Det är extra roligt när Dorite får en ny kollega med förflutet hos vår viktigaste partner!

Efter 18 år på Microsoft kan vi med glädje meddela att Magnus Holmér valt att börja jobba tillsammans med Oss på Dorite!

September 14, 2015

Magnus har haft många uppdrag och roller under sin tid på Microsoft men har under de senaste åren arbetat som Account Technology Strategist inom området Business Productivity där han också verkat som ledare.

 

I den rollen har Magnus framförallt arbetat med kundrådgivning kring hur Office 365 kan bidra till en effektivare verksamhet. På Dorite är Magnus ett mycket välkommet tillskott i dessa sammanhang!

 

Microsoft är den absolut viktigaste partnern till Dorite och med Magnus goda relationer ser Dorite att vi ytterligare kan stärka vår position.

 

Stort och varmt välkommen till Dorite Magnus!

Dorite toppar laguppställningen med ytterligare en kollega – Välkommen Jonny Norberg!

Jonny är expert på Microsoft Office 365 och Azure med lång erfarenhet av Exchange och migrering. Så har du t ex funderingar på hur man tar sig från On-Prem till Office 365/Azure då är Jonny rätt man för jobbet!

August 31, 2015

Rekryteringen av Jonny Norberg är ytterligare ett led i att bredda Dorites förmåga att erbjuda våra kunder kompetens inom alla delar av Office 365.

Jonny kommer senast från konsultbolaget Qbranch där han verkat som Trusted advisor inom Office 365.

 

Varmt välkommen till Dorite Jonny!

Dorite hjälper Oral Care att utveckla ett nytt intranät på Sharepoint Online

Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster till äldre och funktionshindrade i deras egna bostäder. Oral Care är ca 200 anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

June 28, 2015

Oral Care väljer Dorite som strategisk partner för Office 365 och första steget blir att implementera ett nytt intranät på SharePoint Online.

Scandic Hotels är ny kund till Dorite!

Med 230 hotell är Scandic Hotels marknadsledare i Norden. Scandic Hotels har valt att utvärdera Office 365 som plattform för att kunna erbjuda verksamheten tjänster för ett nätverksbaserat och mobilt arbetssätt.

June 21, 2015

Dorite kommer stötta och hjälpa Scandic med specialistkompetens inom O365 med fokus på strategier och arkitektur.

Svenska Bankföreningen väljer Dorite som partner för Office 365 och Azure.

Bankföreningen är en branschorganisation som företräder bankerna i Sverige. En viktigt uppgift är att sprida kunskap om bankerna och deras viktiga roll för tillväxt och välfärd i samhället.

June 07, 2015

Bankföreningen har valt att satsa fullt ut på Office 365 och Azure och har byggt ett
antal verksamhetstillämpningar som förenklar samarbetet med det stora antal externa parter (medlemsföretagens experter) som involveras i bankföreningens verksamhet.  
 
Dorite kommer framöver stötta och hjälpa bankföreningen i förvaltningen och
vidareutvecklingen av bankföreningens Office 365 miljö och kringliggande tjänster i Azure.

Välkommen till ett Frukostseminarium om projekthantering i Office 365!

Office 365 innehåller en mängd tjänster som Du kan använda för att stödja projekten i Er verksamhet.

May 25, 2015

 

Office 365 innehåller en mängd tjänster som Du kan använda för att stödja projekten i Er verksamhet.

 

Under detta tillfälle kommer vi till exempel presentera:

 

  • Hur du kan organisera projektsiter, arbeta med planeringsverktyg, bjuda in projektdeltagare och introducera dem till ditt projekt.

  • Hur du arbetar med aktiviteter och uppföljning, dokument i SharePoint Online, projektmöten med Skype för företag och samarbete med projektdeltagare genom Yammer - i ett sammanhang.

  • Hur man effektivt introducerar, presenterar och arkiverar resultatet av ditt projekt samt hur man på ett effektivt sätt avvecklar projektresurser och deltagare.

 

För mer information och anmälan

Nytt uppdrag på PostNord

PostNord är ledande inom affärskommunikation, direktmarknadsföring och logistiktjänster och sköter postservicen till privatpersoner och företag.

May 24, 2015

PostNord tar in Dorite i roll som rådgivare inom området SharePoint Online. Uppdraget kommer utföras av Niklas Östh, lösningsarkitekt på Office 365.

Vi välkomnar Preem som ny kund till Dorite

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag med egna raffinaderier och 570 tankställena runt om i Sverige.

May 05, 2015

Dorites konsult Johan Halin har förtroende att leverera konsultjänster på SharePoint-plattformen på Preem.

Ny medarbetare - Johan Halin

Med stor glädje säger vi på Dorite välkommen till ännu en ny kollega – Johan Halin!

May 04, 2015

Hos Dorite kommer Johan att hjälpa våra kunder att fatta rätt beslut kring produktivitetslösningar.

Johan kommer senast från konsultbolaget Avega Group.

 

Varmt välkommen i gänget Johan!

 

För mer information om Johans kompetens och erfarenhet se LinkedIn

Ny medarbetare - Andreas Emtinger

Ännu ett bekant ansikte gör entré på Dorite – Välkommen Andreas Emtinger! Andreas har en bakgrund som utvecklare på Microsoft SharePoint och är specialist på front-end och design.

May 03, 2015

Hos Dorite kommer Andreas att hjälpa våra kunder till Office 365-lösningar som är anpassade till just deras behov – Ett välkommet tillskott i en annars ganska fyrkantig värld! Andreas kommer senast från konsultbolaget Avega Group.

 

Välkommen Andreas!

Ny medarbetare - Johan Bergqvist

Vi välkomnar en för många av oss välbekant kille - Johan Bergqvist. Johan har en bakgrund som utvecklare och arkiktekt på Microsoft SharePoint 2013 och Office 365.

April 26, 2015

På Dorite kommer Johan att arbeta som Productivty-specialist med fokus på SharePoint Online i Office 365. Johan kommer senast från konsultbolaget Avega Group.

 

Välkommen till Dorite Johan!

Vi välkomnar Sveaskog som kund till Dorite

Sveaskog är Sveriges största skogsägare med 14 procent av den produktiva skogsmarken. Kärnverksamheten är att sälja timmer och massaved samt biobränsle.

April 14, 2015

Vår kollega Mats Landin börjar som uppdragsledare och IT-systemspecialist inom Sveaskogs IT-förvaltningsorganisation.

Ny medarbetare - Mats Landin

Vi välkomnar Mats Landin till Dorite. Mats är en erfaren projektledare affärskonsult inom området business productivity.

April 12, 2015

Mats har lång erfarenhet inom området collaboration både på IBMs och Microsofts plattformar bl a i roller som projektledare, Business Relationship Manager och produktspecialist. Mats kommer närmast från Kentor IT där han arbetat som projektledare/systemägare i kunduppdrag..

 

Välkommen Mats!

Telenor - Ny kund till Dorite

Telenor är en av Nordens ledande telekomföretag med kommunikationstjänster inom data-, tele- och media.

April 09, 2015

Vår kollega Jonas Frank går in som projektledare på Telenor inom området webb och e-handel.

Ny medarbetare - Jonas Frank

Vi välkomnar Jonas Frank till Dorite. Jonas är en erfaren projekt- och förändringsledare med mångårig erfarenhet av att genomdriva förändringar i både större och mindre verksamheter.

March 22, 2015

Med över 15 års erfarenhet som projekt- och förändringsledare både i linjeroller och som konsult. Jonas kommer senast från Stora Enso där han verkat i rollen som Business IT-manager. Några av Oss har tidigare arbetat tillsammans med Jonas och ser fram emot att nu får återknyta den bekantskapen!

 

Välkommen Jonas!

Ny medarbetare - Niklas Östh

Vi välkomnar Niklas Östh till Dorite. Niklas är en driven arkitekt- och affärskonsult inom området business productivity med inriktning på SharePoint lösningar och Office 365.

March 02, 2015

Med många års erfarenhet från SharePoint plattformen och kringliggande teknologier har Niklas konsultat inom många olika typer av projekt och förvaltningsåtaganden. Allt från små samarbetsytor till mycket stora publika webbplatser och intranät. Niklas jobbar ofta verksamhetssidan med att hjälpa kunderna att kravställa och realisera lösning på Office 365 och SharePoint.

 

Välkommen Mats!

Ny kund - Svenska Spel

Vi välkomnar Svenska Spel som ny kund till Dorite. Vi kommer leverera tjänster inom arkitektur och utveckling inom SharePoint.

February 02, 2015

Detta inom ärende- och dokumenthantering kopplat till Svenska Spels externa samarbetspartners.

Ny medarbetare - Robin Person

Vi välkomnar Robin Persson till teamet här på Dorite. Robin är arkitekt/utvecklare med gedigen bakgrund inom SharePoint och Office 365 teknologier.

February 01, 2015

Robin är en skicklig och omtyckt konsult med fokus på SharePoint och Office 365 där verksamhetsnära produktivitetslösningar är i fokus!

Med många års erfarenhet från olika typer av uppdrag och projekt hos både stora och små kunder, är det med glädje vi meddelar att Robin numera är kollega med Oss på Dorite!

 

Välkommen Robin!

Ny medarbetare - Sven Engborg

Väntan har varit lång men nu är den äntligen över. Det med ett brett leende på läpparna vi hälsar vår mentor, kompis och kollega Sven Engborg välkommen till Dorite.

January 14, 2015

Sven är killen med egenskaper utöver det vanliga och med lång erfarenhet av både ledning och försäljning. Sven kommer gå in i rollen som VD.

 

Välkommen Sven!

Please reload