Site Title

FRUKOSTSEMINARIUM DEN 18:e OKTOBER.

KL 8:30 - 10:00

Agenda

Den digitala medarbetaren

Den viktigaste tillgången att digitalisera är medarbetaren!

 

Välkommen på ett inspirations-seminarium som zoomar in på medarbetarnas inbygda IT-mognad och hur man frigör den största nyttan i all sin affärsverksamhet och digitala flöden.

Det har aldrig varit enklar än nu att skapa den digitala arbetsplatsen, men människan kommer alltid att vara en avgörande framgångsfaktor!

LANSERA
 

8:00 Frukost serveras hos Clarion Hotel Sign.

8:30 Någonting har hänt - vi har blivit digitala privat, men inte på jobbet.

8:45 Hur man skapar en digital arbetsplats med Office 365.

9:15 Medarbetaren är nyckeln till att frigöra krafterna.

9:45 Den digitala ledningsgruppen - en demo i Office 365.

10:00 Diskussion - hur kommer man i gång?

Att skapa en digital arbetsplats är ingenting man nösvändigtvis bygger. Nyttan kommer så fort vi börjar använda tjänsterna och låter dem formas av användarna.

Idag är de flesta mycket vana att använda olika former av molntjänster för att klara av sin vardag på ett effektivt sätt. Nu kan företag dra fördelar av den IT-mognad och det intresse för tekník som finns ute i samhället.

Man kan investera miljonbelopp i att ta fram system eller i att utveckla medarbetarna. Förändringsledning fokuserar på individens potential.

En framgångsrik väg att införa ett nytt arbetssätt är genom ett pilotprojekt. Vi exemplifierar en pilot för en ledningsgrupp; hur man kommer i gång och hur det kan fungera i praktiken.

Vi har en expertpanel på plats om den digitala arbetsplatsen och Office 365 för de som kan stanna kvar.

Sven har följt persondatorn sedan 1983 och Dos 1.0. Mycket har hänt men lite har förändrats.

https://se.linkedin.com/in/sven-engborg-b75601

Emil gör Office 365 roligare - genom att kombinera 15 års erfarenhet av social collaboration med skådespeleri och story telling.

https://se.linkedin.com/in/emilwessberg

 

Ett seminarium som vänder sig till de som jobbar med nya digitala arbetssätt och Office 365. Vi kommer att fokusera på vikten av att tänka i nya banor med inspiration av hur vi jobbar och samverkar som privatpersoner. Office 365 utvecklas i samma riktning som de etablerade sociala plattformarna som används dagligen av miljontals människor. Tjänsterna blir mer och mer konsumentorienterade och färdiga att användas utan anpassning eller utveckling. 

Välkommen till ett inspirations­seminarium om hur ni organiserar en digitala arbetsplats i Office 365 så att den verkligen stämmer överens med det nya aktivitetsbaserade sättet att jobba! Om förflyttningen från det gamla sättet att arbeta till ett nytt, mobilt, uppkopplat och kreativt sätt.