INTRANÄT

Dorite är fokuserade på att skapa produktivitetslösningar baserat på Office 365 vare sig det gäller effektivare arbetsmöten, samarbetsytor, projektstöd eller intranät.

 

Faktum är att alla delar av Office 365 kan utgöra en del av ditt intranät!

Intranät med Dorite

Vår paketering av Intranät är i huvudsak baserad på standardfunktionalitet i SharePoint Online med tillägg som adderar ytterligare värde utan att äventyra uppdateringar av din Office 365 tjänst.  

 

Detta innebär att ni inte börjar från "ett blankt papper" utan från ett läge där mycket redan är på plats men som kan anpassas efter era behov.

Detta kan du förvänta dig.

Med nära samarbete med dig som kund, korta leveranscykler och gedigen erfarenhet av intranät är vi en perfekt partner för dig som både vill ha en snabb leverans och ett långsiktigt samarbete.​

Färdig grundstruktur​

Enkel redigering av innehåll

Tydlig navigering

Personlig Touch

Responsivt

Nyhetsflöde

Uppbyggnad.

Dorites Intranät bygger på en färdig grundstruktur med en enkel navigering för att skapa tydlighet för användarna. Uppbyggnaden gör de lättare för användare att hitta det man söker utan onödiga klick.

Mobilitet.

Dorites Intranät är skapat för att underlätta för dig som användare oavsett om du befinner dig på kontoret, hemma eller på språng. Med vår responsiva design kan du arbeta vid din dator, mobil eller surfplatta.​

Personlig Touch.

Ett intranät utformat efter era företagsfärger och logotyper som ger en personlig touch till ert intranät.​

Våra appar.

Vi på Dorite tror på effektiva arbetsverktyg och rutiner och har därför tagit fram några intranätapplikationer för att underlätta i det dagliga arbetet.

Nedan kan ni läsa mer om dem. 

Dorite Toolbox

Ibland kan det krävas många klick innan man är framme i de appar som man nyttjar varje dag. Med Dorite Toolbox kan ni länka era appar i SharePoint och lägga de synligt i er navigering eller topbar för enklare åtkomst.
(Exempel på Dorite Toolbox, länkar i navigering)

Dorite My Tools (Mina Verktyg)

Som användare kan det vara skönt att lätt komma åt dina favorit länkar/verktyg med bara något knapptryck, säg att du ofta jobbar med ett visst bibliotek, eller att du snabbt behöver komma åt en specifik hemsida. Med Dorite My Tools kan du lätt lägga till dina favorit verktyg/länkar.

 

Administratörer kan även lägga in urval av länkar/verktyg till alla användare som användaren i sin tur kan välja att lägga till eller ta bort.

 

Tillsammans med appen Dorite Toolbox finns de möjlighet att alltid ha sina verktyg ännu närmare till hands i navigeringen eller i er topbar.

Dorite Notifications

Som användare vill du lätt kunna se vad som händer i företaget, t.ex. om ett system ligger nere och när de beräknas börja fungera igen eller kanske t.o.m. om kaffemaskinen är trasig. I stället för att skicka ut massmejl till hela företaget kan du använda Dorite Notifications appen!

Visar kommande notifieringar​

Objekt från notifieringslistan visas i olika färger beroende på prioritet (Hög, Mellan, Låg)​

Antal objekt som visas i listan går att ställa in​

Vill du veta mer?

Kontakta Dorite om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig och hur vi hjälpt andra kunder